KYCKLINGMUMMA

4st kycklingfiléer
1 förpackning Feta ost
soltorkade tomater
2 burkar creme fraiche
oliver
2-3 msk tomatpuré
salt
peppar
Halvera kycklingen och lägg den i en ungsäker form.
Tärna osten, oliver och tomater och lägg dem på kycklingen.
Blanda creme fraiche med salt, peppar, vitlök och pureBred över kycklingen
Sätt in formen i ugnen i ca 30 min.
Servera med valfri sallad och ris, själv valde jag vildris – i kombinationen är oslagbar till denna rätt.
BÄR-PAJ

175g margarin
3dl vetemjöl
1dl socker
en aning salt
½ tsk bakpulver
1 paket djupfrysta bär
Sätt ugnen på 200 grader
Smält margarinet
Blanda ihop margarinet med mjöl, socker, salt och bakpulver.
Fördela ugnen i en pajform.
Ställ in den i ugnen i 10min
Strö över bären (som ej behöver vara tinade)
Låt pajen stå i ugnen i 15min till.
Servera med glass eller vaniljsås!
Kvällens mat serverades med rött och vitt vin, som sig bör!
Njut av maten och än mer av ditt sällskap
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar